Hene, 20 Maj 2024
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

GEO-CRADLE

Athinë, Greqi, 18 – 19.02.2016 Projekti i Bashkimit Europian “GEO-CRADLE” u lançua me sukses me qëllimin krijimin e një rrjetit aktorësh dhe një Qendre të Dhënash për Vëzhgimin e Tokës në Afrikën e Veriut, Lindjen e Mesme dhe Ballkan 

http://www.balkanweb.com/site/geo-cradle-shqiperia-per-here-te-pare-pjese-e-studimit-te-shendetit-tokesor/


Berlin, Gjermani - 01.07.2016 - u zhvillua workshop-i 10 i projekteve të financuara nga GEO European "Nxitja e vrojtimit të Tokës për Evropën"

https://www.facebook.com/inca.albania/posts/1047197018678991


Tiranë, 26/09/2016 - Projekti i Bashkimit Evropian “GEO-CRADLE” zhvilloi me sukses takimin me aktorët kombëtar me qëllimin e futjes së tyre në një rrjet aktorësh rajonal dhe të Qendrës së të Dhënave për Vëzhgimin e Tokës në Ballkan

http://www.inca-al.org/index.php/sq/item/537-geo-cradle-takim-bashkerendues-i-aktoreve


Bruksel, 7 Korrik 2017 - GEO-CRADLE - takim mbi vlerësimin e progresit

http://www.inca-al.org/sq/item/601-geo-cradle-takim-mbi-vleresimin-e-progresit


 Tiranë - 19 Dhjetor 2015 - Takim Bashkëpunues i Aktorëve Kombëtarë në Kuadër të Nismës Rajonale, GEO-CRADLE

http://inca-al.org/sq/item/700-takim-bashkepunues-i-aktoreve-kombetare-ne-kuader-te-nismes-rajonale-geo-cradle


 

Kalendari i Aktiviteteve

« November 2014 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook