Hene, 08 Gusht 2022
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

Takimi i katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës

Korçë, 4 Dhjetor 2014 - U mbajt në Korçë takimi i katërt i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës. Takimi u zhvillua me pjesëmarrjen e të gjithë përfaqësuesve të organizatave partnere të rrjetit (INCA, Iliria-Tiranë, Miqësia-Ulëz, Adreatik-Vlorë, Clean&Green-Korçë, Çajupi-Gjirokastër) si dhe përfaqësuesit të REC. Ky takim kishte si qëllim kryesor diskutimin e aktiviteteve në rrjet dhe veçanërisht planin për 2015.

Meqënse mbledhja e katërt e Rrjetit ishte edhe mbledhja e fundit e parashikuar për këtë vit, takim u konsiderua i rëndësishëm sepse në të u bë një përmbledhje e të gjithë zhvillimeve më të rëndësishmë në rrjet gjatë këtij viti nga përfaqësuesit e secilës organizatë, duke marrë në konsideratë aktivitetet individuale të tyre por edhe ato të përbashkëta të zhvilluara.

Gjatë takimit u theksuan arrtijet e organizatave individuale dhe forcimi i rolit të tyre në nivel lokal por edhe pikat e dobta dhe mangësitë. Gjithashtu u diskutua linja e përgjithshme e zhvillimeve të fundit dhe njëkohësisht problememt teknike lidhur me afatet e raportimit për këtë vit. Duke përmbushur edhe objektivin kryesosr të këtij takimi, sëbashku me përfaqësuasin e REC u diskutuan çështjet prioritare dhe objektivat për vitin 2015.   

Kalendari i Aktiviteteve

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook