Hene, 08 Gusht 2022
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Tavloara - Punta Coda Cavalo, Sardenje, 03-06 Qershor 2015 - Në kuadër të projektit SEA-Med, INCA zhvilloi një vizitë studimore në Zonën e Mbrojtur Detare të Tavolaras në Sardenjë. Vizita kishte për qëllim shkëmbimin e eksperiencave më të mira mbi praktikat e menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Detare si dhe njohjen me këtë ZMD si një nga më të suksesshmet…
Shkodër, 5 Qershor 2015 - Dita Botërore e Mjedisit 2015 mblodhi sëbashku Organizata të Shoqërisë Civile Mjedisore, ekspert të mjedisit dhe mediat në qytetin e Shkodrës. Në kuadër të Programit SENiOR-A, Forumi Shqiptar Liqeni i Shkodrës, pjesë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, organizoi një konferencën për shtyp me titull: NESËR ËSHTË VONË! Qëllimi i kësaj konference ishte rritja e…
Kthellë, 6 Qershor 2015 - Në një nga mjediset piktoreske të komunës Kthellë, Shoqata mjedisore Iliria, pjesë e Rrjetit për Mbrijtjen e Natyrës, si dhe në bashkëpunim INCA me Komunën Kthellë, oganizuan një veprimtari promovuese e festive.  Në këtë ditë u promovua shpallja dhe miratimi zyrtar i Parkut Natyror Rajonal të Kthellës-Mirditë. U përzgjodh kjo datë në  vigjilje të “Korpit…
Kukës 13 Qershor 2015 - Në qytetin e Kukësit në kuadër të projektit “Zhvillimi i turizmit të qëndrueshëm dhe menaxhimi i Zonave të Mbrojtura" dhe të aktiviteteve të Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, që mbështetet nga projekti SENiOR-A, nëprmjet REC- Abania u organizuan aktivitete sensibilizuese në Shënim të Ditës së Drinit. Aktivitetet u organizuan nga Shoqata Mbrojtja e Mjedisit, INCA,…
Porto Palermo 14-16 Qershor 2015 - RAC/SPA në bashkëpunim të ngushtë me INCA, në kuadër të projektit të përbashkët MedMPAnet, janë duke prodhuar një film dokumentar për të nxjerrë në pah më mirë sfidat në lidhje me çështjet e mbrojtjes detare dhe zonave bregdetare në Mesdhe. Për vendin tonë, është përzgjedhur zona e Porto Palermos, duke evidentuar vlerat e larta…
Ulëz, 18 Qershor 2015 - Këtë herë Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës është mbledhur në qytezën e Ulzës për mbledhjen e tij të rradhës për të diskutuar mbi veprimtaritë e deri tanishme, problematikat e hasura gjate punës së këtij viti si dhe aktivitetet për të ardhmen. Në takim morën pjesë anëtarët e rrjetit, si dhe një vend të veçantë zuri…
Theth, 25 Qershor 2015 - Me rastin e “Ditës së Bjeshkës” në Parkun Kombëtar Theth u zhvilluan aktivitete të ndryshme përr të promovuar vlerat natyrore e turistike të këtij parku. Drejtori i AKZM, z.Zamir Dedej theksoi se "...ky aktivitet ka për qëllim promovimin e vlerave natyrore, turistike, klimatike dhe kulturore të zonës, afrimin e komunitetit me zonat e mbrojtura, pasi…

Kalendari i Aktiviteteve

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook