Hene, 08 Gusht 2022
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Orikum, 29 Prill 2016 – Në ambientet e Qendrës Administrative Orikum, Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri dhe AdZM Vlorë në bashkëpunim me shkollën 9-vjeçare "Balil Pelari", Orikum, zhvilluan ekspozitën me punime artistike “Një ditë në Parkun Tim!”. Ekspozita me krijimet artistike të fëmijëve të kësaj shkolle, mbledh përfaqësues të pushtetit qëndror e lokal, shkollës dhe komunitetit, për të…
Syros-Greqi 3-6 Maj 2016 - Në Ishullin Syros, Greqi përfundoi faza e dytë e trajnimit rajonal "Building the next generation of leadership in marine conservation: A learning forum".  Ky tranjim ishte iniciativë e WWF dhe u zhvillua në kuadër të projektit rajonal Sea-Med, si pjesë e rritjes së kapaciteteve të brezit të ri mbi menaxhimin e Zonave të Mbrojtura Detare.…
Koplik, Shkodër, 09/05/2016 - Në kuadër të projektit për Planin e Zonimit të Rezerves Natyrore të Menaxhuar të Liqenit të Shkodrës, INCA në bashkëpunim me AdZM Shkodër, organizuan konsultimin publik me aktorët e pushtetit vendor të zonës. Ky takim kishte për qëllim të ndajë me aktoret kryesorë të pushtetiti lokal planin e rizonimit të liqenit në përputhje me nevojat për…
PK Divjakë-Karavasta, 10 Maj 2016 - Në kuadër të programit rajonal për Menaxhimin e Ligatinave dhe Ruajtjen e Pelikanit Kaçurrel në Pellgun e Mesdheut, pranë ambienteve të zyrës së Parkut Kombëtar Divjakë–Karavasta, u organizua Dita e Pelikanit Kaçurrel. Kjo ditë organizohet për herë të dytë në Shqipëri dhe ka si qëllim rritjen e ndërgjegjësimit për mbrojtjen dhe ruajtjen e këtij…
Çorovodë, 11 Maj 2016 - Turi i Lumenjve të Ballkanit mbërriti sot në luginën e lumit Osum, për të vazhduar rrugëtimin e nisur 26 ditë më parë në Slloveni. Kajakistë dhe admirues të natyrës nga e gjithë Evropa kanë përshkruar mbi 17 lumenj në vende të ndryshme të Ballkanit, për të ndërgjegjësuar publikun për rëndësinë e ruajtjes së këtyre perlave natyrore…
Bajzë, Malësi e Madhe - 20 Maj 2016 - Në kuadër të Programit Noé Conservation, për menaxhimin e ligatinave dhe ruajtjen e pelikanit kaçurrel në pellgun e Mesdheut, në shkollën e Stërbeqit, u zhvillua ekspozita me punimet më të mira të nxënësve në kuadër të edukimit mjedisor dhe ruajtjes së pelikanit kaçurrel. Këto aktivitete INCA i zhvilloi në bashkëpunim me AdZM…
Stërbeq, Malësi e Madhe - 20 Maj 2016 - Nën moton "Unë e Dua Liqenin e Shkodrës" dhe në kuadër të projektit të rizonimit të Liqenit të Shkodrës të IUCN "Mbështetje për menaxhimin e qëndrueshem dhe afatgjatë të liqenit ndërkufitar të Shkodrës", INCA në bashkëpunim me AdZM Shkodër, organizuan disa orë të hapura me nxënësit e shkollave të zonës.

Kalendari i Aktiviteteve

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook