Hene, 08 Gusht 2022
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Divjakë 2 Shkurt 2015 - Në kuadër të projektit “Ruajtja e Pelikanit Dalmatian dhe programit të menaxhimimit të ligatinave në Mesdhe-Karavasta, Shqipëri”, u prezantua Draft Plani i Menaxhimit të Mbetjeve të Ngurta në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta. Gjatë takimit pati shumë diskutime të frutshme për proçesin nga të pranishmit. Në takim merrnin pjesë përfaqësues të pushtetit vendor, Ministrisë së Mjedisit, peshkatarë të zonës, grupet…
Divjakë 2 Shkurt 2015 - 2 Shkurti i çdo viti është shpallur  si “Dita Botërore e Ligatinave”; kjo ditë shënon datën e miratimit të Konventës për Ligatinat në 2 Shkurt 1971 në qytetin Iranian të Ramsar-it. Ligatinat ose sistemet e “tokave të lagura”, janë sipërfaqe ujore të përhershme ose përkohshme deri në 6 metra thellësi, dhe përbëjnë një ekosistem mjaft…
Tiranë 21 Mars 2015 - Me rastin e Ditës Botërore të Ujit (22 Mars 2015), Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri, INCA, në bashkëpunim me Rrjetin për Mbrojtjen e Natyrës si dhe i mbështetur nga projektet SENiOR-A (Mbështeteje për Organizatat mjedisore të Shoqërisë Civile në Shqipëri) dhe DASHI (Iniciativa e Hidrocentraleve të Qëndrueshëm në Harkun Dinarik), organizoi në ambientet e…
Tiranë, 21 Mars 2015 - U zhvillua në Tiranë takimi i parë i Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës për vitin 2015. Tashmë mbledhjet në rrjet janë bërë pjesë e pa ndashme e procesit të punës së Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, të cilat ndihmojnë në diskutimin e zhvillimit të punës dhe shkëmbimit të eksperiencave të përbashkëta. Kjo është mbledhja e parë…
Konicë 22 mars 2015 – Ditën e dielë përfaqësues të INCA-s u takuan në Konicë me partnerët grekë të projektit Ekomuzeumi i Lumit Vjosa (MED-INA dhe Administratën e Parkut Kombëtar të Pindosit) për të diskutuar mbi të ardhmen e Ekomuzeumit të Lumit Vjosa. Partnerët paraqitën përpjekjet e tyre në sigurimin e fondeve për vazhdimin e punës së rrjetit të Ekomuseumit. Situata…
Ditën e Enjte, datë 9 Prill 2015, përfaqësues të INCA-s pritën në një takim përfaqësues të Legambiente Itali dhe Legambiente Vlorë/Albania. Ky takim kishte si objektiv kryesor diskutimin e prioriteteve dhe mundësinë e bashkëpunimeve në të ardhmen. Midis grupeve u pa me interes bashkëpunimi në fushën e Zonave të Mbrojtura Detare, duke u bazuar edhe në eksperiencën e Legambiente Itali…
Rrjeti për Mbrojtjen e Natyrës mori pjesë në Panairin e Zonave të Mbrojtura në Gjirokastër, pjesë e Panairit Argjiro Fest_ON që u zhvillua në kuadër të Festivalit Folklorik të Gjirokastrës. Në panair u publikuan informacione dhe u zhvilluan takime për biodiversitetin dhe vlerat natyrore e mjedisore të zonave të mbrojtura, produktet e rralla të tyre që i bëjnë këtë zona burime…

Kalendari i Aktiviteteve

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook