Djele, 26 Qershor 2022
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap

Projektet

INCA që prej momentit të krijimit ka realizuar një sërë aktivitetesh dhe projektesh (deri tani më shumë se 60 kontrata), disa prej tyre më bashkpunim edhe me organizata të tjera.

Klientët e organizatës janë: Bashkimi Europian, WWF, IUCN, Fondi Global i Mjedisit (GEF), UNDP, Banka Botërore, Qëndra Rajonal e e Mjedisit (REC), UNEP/MAP, Ministria e Mjedisit, Ambasada USA, UNICEF, Këshilli i Europës, EBRD, SNV, etj.

Pjesa më e madhe e projekteve janë zbatuar brenda territorit të Shqipërise, por me perpjekjet e kohëve të fundit pjesa më e madhe e projektve zbatohet pergjatë kufijve (Mali i Zi, Maqedoni dhe Greqi). Buxheti vjetor i organizatës lëviz ndërmjet 250.000 – 300.000 Euro. Për detaje të mëtejshme mund të shikoni listen e projekteve në fund të dokumentit, që janë zbatuar nga kjo organizate dhe ne bashëkpunim me organizata te tjera.

More in this category: « POSEDONIA Projekte IPA »

Kalendari i Aktiviteteve

« June 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook