Djele, 26 Qershor 2022
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Në këtë numër do të gjeni:- Bujqësia dhe shërbimet e ekosistemit - Pista e aeroportit në zonën Vjosë-Nartë - Efektet e HEC-eve në Zonat e Mbrojtura - Sigurojmë të ardhmen e burimeve detare të Adriatikut - Vlerësimi i kapaciteteve të OSHC - Projekti #EmpowerMed - Furnizimi me energji fotovoltaike si rezervë për tre qendra të parqeve kombëtare - Për mbrojtjen e mjedisit dhe advokacinë për shpalljen zonë e…
Në këtë numër do të gjeni:  - Nëse dimë më shumë, mbrojmë më mirë! - Aeroplanë apo shpendë mbi Lagunën e Nartës - Së bashku të dëgjojmë zërin e Lagunës së Nartës - Përherë pranë natyrës dhe kafshëve të egra - Shijimi i natyrës - Udhërrëfyesi i Baks-Rrjollit - Promovimi i produkteve agroushqimore në zonën Ana Malit - Forumet Mjedisore Lokale për advokim dhe lobim - Media -…
Ditari Natyrës Nr.85 - Qershor 2020 - Në këtë numër do të gjeni: - Peshkatarët kërkojnë mbështetje nga shteti - Deti, e ardhmja e gjithë rajonit - Rimëkëmbja Blu e Mesdheut - Zonat e Mbrojtura dhe COVID-19 - Si duhet të sillemi në një Zonë të Mbrojtur - Është koha për Natyrën - Oferta 3B në Velipojë - Një mundësi…
Në këtë numër do të gjeni:  - Mirënjohje dhe Falenderime të veçanta për stafin mjeksor- Strategjia Evropiane e Biodiversitetit 2030- Dy lloje interesante peshkaqenësh në ujërat shqiptare - Peshkaqenët që duhen mbrojtur në ujërat shqiptare- Organizatat e Shoqërisë Civile i drejtohen Qeverisë- Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura - Mbrojtja e dunave dhe turizmi kreativ- Tabela informuese për turistët në Baks-Rrjoll -…
Në këtë numër do të gjeni: · 28 Prill 2020 - 10 vjet Parku Kombëtar Detar "Karaburun - Sazan" · Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura · 22 Prilli - Dita e Tokës · Ndikimi i COVID-19 në natyrë dhe biodiversitet · Mbrojtja e Dunave dhe Turizmi Kreativ   · ...pak histori... · Njoftime
Në këtë numër do të gjeni: - Aksione Komunitare në Zonat e Mbrojtura - 3 Marsi – Dita Botërore e Jetës së Egër - 18 Marsi - Dita Botërore e Riciklimit - 21 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Pyjeve - 22 Marsi – Dita Botërore e Ujit - Mbrojtja e Dunave dhe Turizmi Kreativ - ...pak histori... - Njoftime

Kalendari i Aktiviteteve

« June 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook