Hene, 08 Gusht 2022
Login | Mail

INSTITUTI PËR RUAJTJEN E NATYRËS NË SHQIPËRI

Njoftime

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

12 Nentor 2020

Albanian CSOs’ in the EU membership negotiation process

Ekosistem Inovativ të menaxhimit të mbetjeve

01 Korrik 2020

Bashkëpunimi i 4 vendeve të rajonit për krijimin e një Ekosistemi Inovativ të menaxhimit të mbetjeve - Projekti S.W.A.N, i...

Udhëzime për të kontribuar në Ditarin e Natyrës

09 Qershor 2020

Instituti për Ruajtjen e Natyrës në Shqipëri mirëpret artikuj të ndryshëm të cilët ju dëshironi t’i publikoni në Ditarin e...

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27

27 Maj 2020

Fuqizimi i kontributit të sektorit të shoqërisë civile në negociatat për anëtarësimin në BE për Kapitullin 27” Hyrje Rrugëtimi...

ipa

                         csm logo 0c8a4cdd39          blueland
     ProjektiAdvokacise

Na kontaktoni

facebookwebmailgooglemap
Kukës 24 Prill 2015 – Takimi i gjashtë “Shqipëria Jo Duhanit!” – pas atyre të Tiranës, Korçës, Beratit,Vlorës dhe Elbasanit, – u organizua në qytetin e Kukësit nga një grup nismëtarësh i shoqërisë civile, me mbështetjen e Ministrisë së Shëndetësisë. Në qendrën e qytetit verior, me pjesëmarrjen e disa nxënësve të shkollave 9-vjeçare dhe gjimnazeve të Kukësit u zhvilluan aktivitete…
Ulëz, 25 Prill 2015 - Me rastin e dy vjetorit të shpalljes së Parkut Natyror Rajonal Ulëz, si edhe festimeve të ditës së Shën Markut, një prej festave tradicionale të qytezës së Ulzës, Rrjeti i organizatave për Mbrojtjen e Natyrës, veçanerisht të shoqatës Miqësia-Ulëz dhe INCA, organizuan disa aktivitete promovuese ditën e Shtunë, datë 25 Prill 2015 në Komunën Ulës…
Vlorë 29 Maj 2015 -  Në kuadër të projektit “Aktivitete të Qëndrueshme Ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare të Mesdheut – Komponenti për Shqipërinë” në ambientet e Hotel Bologna Vlorë u mbajt takimi i parë me grupet e interesit si pjesë e procesit të hartimit të Planit të Menaxhimit të Turizmit të Qëndrueshëm. Ky proces ka për qëllim kryesor diskutimin…
Kas-Kekova, Turqi, 10-15 Maj 2015 - U zhvillua në Turqi takimi i tretë rajonal në kuadër të projektit rajonal “Aktivitete të Qëndrueshme ekonomike në Zonat e Mbrojtura Detare në Mesdhe”. Trajnimi u organizua nga WWF-SEA-Med dhe NOAA (National Oceanic and Atmosphere Administate) me pjesëmarrjen e 4 vendeve anëtare të kësaj iniciative rajonale (Algjeria, Kroacia, Turqia dhe Shqipëria).   Qëllimi kryesor…
Divjakë 15 Maj 2015 — Në kuadë të programit rajonal “Menaxhimi i Ligatinave dhe Ruajtja e Pelikanit Kaçurrel në Pellgun e Mesdheut” të koordinuar nga Noé Conservation, u zhvillua në Divjakë workshopi “Praktikat më të mira të Peshkimit në lagunën e Karavastasë”. Workshopi trajtoi problemet e peshkimit në zonë si dhe nëpërmjet bashkëbisedimeve me të pranishmit u kërkua të gjëndët…
Tiranë 31 Maj 2015 — Përmbyllet Java Botërore e luftës kundër duhanit me ndarjen e çmimeve të konkursit "Një vend pa duhan, një shoqëri më e shëndetshme”, për punimet më të mira në pikturë të nxënësve të Liceut Artistik “Jordan Misja” dhe shpalljen e ekipit fitues të ndeshjeve mes shkollave të mesme të Tiranës - shkollën “Sami Frashëri”.  Në këtë…
Pustec, Prespë, 1 Qershor 2015 – Në kuadër të festës së fëmijëve organizata Green&Clean, pjesë e Rrjetit për Mbrojtjen e Natyrës, në bashkëpunim me Këshillin e Komunës Pustec dhe Drejtorinë e Shkollës, organizuan aktivitetin “Festivali i Ngjyrave” në Pustec të Prespës. Aktivitetet filluan me prezantimin dhe shpjegimet e organizatorëve për fëmijët se si do të zhvillohej loja e tullumbacave dhe…

Kalendari i Aktiviteteve

« August 2022 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Partnerët e INCA-s

 

INCA në Facebook